درس اصول خدمات بهداشت، تفکر پیشگیری از بروز بیماری رو در ذهن دانشجویان پزشکی ایجاد میکنه. ارائۀ خدمات بهداشتی وقتی موفقیت بیشتری رو به همراه داره که دانشجویان گروه علوم پزشکی درک عمیقی از اهمیتش داشته باشند. لینوم برای مرتفع کردن این نیاز، دورۀ اصول خدمات بهداشت رو با استفاده از شیوۀ میکرولرنینگ تهیه کرده که به تمامی دانشجویان علوم پزشکی کمک میکنه تا مفاهیم این درس رو به طور کامل یاد بگیرن و نگرانی نداشته باشن.
چرا از این آموزش استفاده کنم؟
این آموزش به شیوه میکرولرنینگ تهیه شده و کمک میکنه بتونید تو زمان بسیار کوتاه تری نسبت به روش های سنتی درس خوندن به هدفی که دارین برسین.تمامی محتواهایی که تدریس میشه به صورت تخصصی انتخاب شده تا بالاترین بازدهی رو برای شما داشته باشه و دیگه کوچیکترین دغدغه ای برای امتحاناتتون نداشته باشین.در ضمن با خرید هر دوره و تموم کردنش 30 درصد از هزینه آموزش به کیف پولتون برمیگرده تا بتونید بقیه آموزش های مورد نیازتون رو هم با قیمت کمتری بخرید.ما میخوایم تا آخر دوران تحصیلتون کنارتون باشیم.
کیف پولم رو کجا میتونم ببینم؟
بعد از ثبت نام و خرید دوره میتونید تو داشبوردی که براتون میسازیم کیف پولتون و اعتبارش رو ببینید.
مدرس دوره کیه؟
تدریس این دوره توسط استاد ساغر خلقی، که جزء دانشجویان ممتاز پزشکی هستند انجام میشه.
نحوه بخش بندی مطالب چجوریه؟
دوره اصول خدمات بهداشت لینوم 8 بخش کلی و مجموعا 25 سرفصل داره که به صورت میکروآموزش در اختیارتون قرار میگیره ، هر یک از سرفصل ها ویدیو آموزشی جداگانه ای دارن با زمانی بین 5 تا 20 دقیقه که کمک میکنه بتونید فقط بخش های مورد نیاز خودتون رو ببینید و وقتتون تلف نشه
نحوه تدریس چجوریه؟
در تمام طول این دوره مفاهیم به صورت مثال محور آموزش داده میشن تا نیازی به حل سوالات جداگانه نداشته باشین، بعد از دیدن ویدیو مربوط به هر مبحث با حل کوییزی که براتون در نظر گرفتیم میتونید از تسلطتتون به اون بخش مطمئن بشین.
چجوری میتونم ازکیفیت آموزش مطمئن بشم؟
میتونید قسمت اول این دوره آموزشی یعنی کلیات بهداشت عمومی رو به صورت رایگان ببینید و با نحوه تدریس کاملا آشنا بشین.
چجوری میتونم متوجه بشم سرفصلای مورد نیاز من تدریس شده؟
تو قسمت پایین همین صفحه میتونید تمامی بخش هایی که در این دوره آموزش داده میشن رو ببینید.
اگه بعد از خرید دوره ناراضی بودم چی میشه؟
تا 24 ساعت بعد از خریدتون به هر دلیلی از دوره راضی نبودین میتونید تماس بگیرید و بدون این که سوالی ازتون پرسیده بشه هزینه آموزش به صورت کامل بهتون برگشت داده میشه.